Workshops -Vitrine biedt een negental inspirerende workshops voor bedrijven, scholen en besturen.
Vitrine herbergt een aantal kundige docenten en workshopleiders.

New Games zal iedereen aan het lachen krijgen, in beweging zetten, het intellect even rust gunnen en schoonvegen. Het is een warming up voor de creatieve geest

De Workshop met een knipoog is een op maat gemaakte workshop, die vrij normaal, alsof het een serieus werkonderdeel is, bergint, maar heel absurd eindigt. De deelnemers krijgen zichzelf en elkaar van een andere kant te zien.

De Workshop Bewegen en Improvisatie is voor iedereen die uit de stoel wil komen en die theatraal wil spelen, zonder de druk te ervaren van te moeten presteren.

De Mime en Pantomime lessen zullen de waardevolle mimetechniek aanleren, voor mensen die zich verder ontwikkelen willen in het theatervak.

Regie zal de medewerkers van een bedrijf begeleiden en regisseren tot het samen theater maken of zelfs een musical.

In de Workshop Slapstick wordt een theater-vecht-routine aamgeleerd en met geluidseffecten uitgevoerd. Dit is onze kortste les en is voor iedereen vanaf 15 jaar ontzettend leuk om te doen.

Mimiek voor trainers en sprekers is er op gericht trainers en sprekers bewustzijn en oefening te bieden op het gebied van persoonlijke, nonverbale communicatie.

Persoonlijke regie voor sprekers en artiesten is een één op één workshop. Doel is een groter zelfvertrouwen teweeg te brengen in uitstraling en kunnen of een reeds bestaande act te verbeteren.

Mime voor kinderen gaat uit van een verhaal of sprookje. In kleine groepen wordt er een scene uitgewerkt met daarbij zo min mogelijk tekstgebruik en een zo groot mogelijke fysieke expressie van de karakters in het verhaal.